Show menu

O podjetju

Smo eno vodilnih podjetij, ki se ukvarja s preoblikovanjem plastičnih mas (Rotomouldingom) ter z izdelavo PE in PVC cevi (ekstruzijo) v Sloveniji in njeni neposredni bližini (države bivše Jugoslavije, Italija, Avstrija). Dejavno prodiramo na zahodna tržišča in obenem ohranjamo prednost, ki jo imamo na obstoječih trgih. 

Usmerjeni smo v razvoj visokokakovostnih izdelkov, ki izpolnjujejo osnovne zahteve: kakovost, varnost in učinkovitost. Tako svojim izdelkom pod lastno blagovno znamko zagotavljamo tržno prednost in prepoznavnost na vedno bolj konkurenčnem trgu.

Poslanstvo

Naše poslanstvo ter osnovno gibalo našega napredka je biti vedno korak pred željami kupcev, zaposlenih, lastnikov in okolja.

Vizija

Naša vizija je postati in ostati podjetje, ki bi z odličnostjo na vseh ravneh svojega sodelovanja uspešneje kot konkurenca prinašalo koristi vsem svojim javnostim – kupcem, zaposlenim in prebivalcem v okolju, kjer delujemo.

Certifikat ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015

Pridobili smo si certifikacijsko oznako Bureau Veritas Certification, ki nam na mednarodnem nivoju zagotavlja pečat zavezanosti k odličnosti, trajnosti in zanesljivosti.