Show menu

Proizvodnja

Materiali in kapacitete

Na podlagi tehničnih pričakovanj za vsak izdelek izberemo najboljše in visokokakovostne meteriale svetovno priznanih proizvajalcev PE, PP in PVC-ja. 

Tehnologija Rotomouldig

Napredna tehnologija Rotomoulding nam omogoča proizvodnjo brezšivnih votlih plastičnih izdelkov poljubne oblike, dimenzij in barv. 

Tehnologija ekstruzije

Tehnologijo ekstruzije uporabljamo pri proizvodnji PE cevi za pitno vodo, za plin in kanalizacijo ter za izdelavo PE rebrastih cevi za zaščito AFLEX in PVC drenažnih cevi ADREN.

Brizganje plastike

Zaradi vedno večjih potreb po kombinaciji plastičnih izdelkov Rotomoulding ter brizganih delih smo prešli tudi na področje brizganja izdelkov. Z lastnim razvojem smo pričeli z brizganjem TPV tesnil za lastne potrebe na programu kanalizacije.

Montažna delavnica

V oddelku montažne delavnice se izdelujejo standardni izdelki in izdelki po naročilu kupca. Sestavijo se s pomočjo varjenja, rezanja, vrtanja in obdelave posameznih elementov v enovito celoto. Vsak izdelek ima ustrezno tehnično dokumentacijo.

Svojo ponudbo izdelkov zaokrožujemo tudi s storitvami varjenja.  Ekipa montažnih delavcev uporablja čelno, ekstrudorsko ali elektro-fuzijsko varjenje in opravlja tlačne preizkuse.

Kontrola kakovosti

Redna kontrola kakovosti izdelkov nam zagotavlja zadovoljne kupce.  Pri tem upoštevamo zahteve certifikata ISO 9001:2008, uvedba katerega je prinesla v naše podjetje sistemsko mišljenje in determinacijo, da bodo vsi proizvedeni izdelki na najvišjem nivoju kakovosti. Testiranje izdelanega produkta poteka v 3 fazah.

Faze proizvodnje

Ideja
Ideja
Razvoj in konstrukcija
Razvoj in konstrukcija
Orodje
Orodje
Proizvodnja
Proizvodnja
Logistika
Logistika