Show menu

Nastop na sejmu Caravan Salon Düsseldorf

20. 10. 2017

S ciljem pospeševanja prodaje v ciljni skupini proizvajalcev avtodomov in počitniških prikolic smo se v času med 25.8. in 3.9.2017 udeležili sejma Caravan Salon Düsseldorf. Glavni namen udeležbe na sejmu je predvsem predstavitev naših izdelkov (posod za vodo, orodij posod, konstrukcij sedežev, naslonov za glavo, kovinskih elementov,…) in vzpostavljanje stikov s potencialnimi novimi kupci.

Udeležba na mednarodnih sejmih je za podjetje Aplast ključnega pomena, saj je slovensko tržišče premajhno za zapolnitev proizvodnih kapacitet, preko sejmov pa vzdržujemo stik z obstoječimi kupci in navezujemo stike z novimi kupci ter krepimo ugled podjetja.

Operacija nastopa na sejmu Caravan Düsseldorf je bila financirana iz lastnih virov in sofinancirana s strani Republike Slovenije in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Za izvedbo projekta so bila podjetju Aplast odobrena sredstva v višini 8.762,00 eur, v okviru Javnega razpisa "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017".


www.eu-skladi.si