Show menu

Ekipa Aplast na karavan sejmu v Düsseldorfu

8. 9. 2023
Konec avgusta in v začetku septembra je Düsseldorfu potekal največji sejem na področju karavan programa v Evropi Caravan Salon Düsseldorf. Aplast je bil eden izmed 700 razstavljavcev, ki so prišli kar iz 35-ih držav. Svoj prostor smo imeli v hali 13, na razstavnem prostoru E74. Ponosno smo zastopali barve Slovenije, naše podjetje, ki letos obeležuje 20 let delovanja in naše produkte - posode za odpadno in čisto vodo. Z našimi zbiralniki za industrijo počitniških vozil dosegamo visoke zahteve avtomobilske industrije. 

Ste vedeli, da jih proizvajamo za vodilne svetovne proizvajalce v karavan industriji? 
Naši zbiralniki vode so namreč vgrajeni v notranjost nekaterih predstavljenih karavan vozil, ki smo jih našli tudi na letošnjem sejmu. 

Osrednje sejemsko dogajanje predstavlja aktivnosti na razstavnem prostoru vse od predstavitve naših produktov do številnih pogovorov. Za vsakega smo si v ekipa Aplast z veseljem vzeli čas. Poleg našega razstavnega prostora pa smo obiskali tudi poslovne partnerje. Na sejmu smo imeli tudi prav poseben "sejemski TV", kjer so si obiskovalci lahko ogledali video našega podjetja? Vabljeni k ogledu tega videa tudi vi s klikom tukaj.