Show menu

Tehnologija

Materiali in kapacitete

Na podlagi tehničnih pričakovanj za vsak izdelek izberemo najboljše in visokokakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev. 
Tehnologija Rotomoulding

Napredna tehnologija Rotomoulding nam omogoča proizvodnjo brezšivnih votlih plastičnih izdelkov poljubne oblike, dimenzij in barv. 


Brizganje plastike

Zaradi vedno večjih potreb po kombinaciji plastičnih izdelkov Rotomoulding ter brizganih delih smo prešli tudi na področje brizganja izdelkov. 

Montažna delavnica

V oddelku montažne delavnice se izdelujejo standardni izdelki in izdelki po naročilu kupca. Sestavijo se s pomočjo varjenja, rezanja, vrtanja in obdelave posameznih elementov v enovito celoto. Vsak izdelek ima ustrezno tehnično dokumentacijo.

Svojo ponudbo izdelkov zaokrožujemo tudi s storitvami varjenja. Ekipa montažnih delavcev uporablja čelno, ekstrudorsko ali elektro-fuzijsko varjenje in opravlja tlačne preizkuse.

CNC obdelava izdelkov

Visoke zahteve kupcev pri končni obdelavi izdelkov rešujemo s pomočjo robotiziranega procesa obdelave.

Kontrola kakovosti

S ciljem proizvesti in prodati kakovosten proizvod, ki je skladen z zahtevami kupcev ter veljavne zakonodaje in regulative, v podjetju zagotavljamo kontrolo kakovosti skozi celoten proizvodni proces. Poleg kompetentnih zaposlenih imamo lasten laboratorij z opremo za obvladovanje kakovosti vhodnih surovin in končne kontrole zahtevanih lastnosti proizvodov.

Našo zavezanost k zagotavljanju kakovostnih proizvodov in okoljskega vidika našega delovanja potrjujemo z vsakoletnim vzdrževanjem certificiranega sistema vodenja kakovosti po ISO9001 in sistema ravnanja z okoljem po ISO14001.

Pošljite povpraševanje