Show menu

Tehnologija

Materiali in kapacitete

Na podlagi tehničnih pričakovanj za vsak izdelek izberemo najboljše in visokokakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev. 
Tehnologija Rotomoulding

Napredna tehnologija Rotomoulding nam omogoča proizvodnjo brezšivnih votlih plastičnih izdelkov poljubne oblike, dimenzij in barv. 


Brizganje plastike

Zaradi vedno večjih potreb po kombinaciji plastičnih izdelkov Rotomoulding ter brizganih delih smo prešli tudi na področje brizganja izdelkov. 

Montažna delavnica

V oddelku montažne delavnice se izdelujejo standardni izdelki in izdelki po naročilu kupca. Sestavijo se s pomočjo varjenja, rezanja, vrtanja in obdelave posameznih elementov v enovito celoto. Vsak izdelek ima ustrezno tehnično dokumentacijo.

Svojo ponudbo izdelkov zaokrožujemo tudi s storitvami varjenja. Ekipa montažnih delavcev uporablja čelno, ekstrudorsko ali elektro-fuzijsko varjenje in opravlja tlačne preizkuse.

CNC obdelava izdelkov

Visoke zahteve kupcev pri končni obdelavi izdelkov rešujemo s pomočjo robotiziranega procesa obdelave.

Kontrola kakovosti

Redna kontrola kakovosti izdelkov nam zagotavlja zadovoljne kupce.  Pri tem upoštevamo zahteve certifikata ISO 9001, uvedba katerega je prinesla v naše podjetje sistemsko mišljenje in determinacijo, da bodo vsi proizvedeni izdelki na najvišjem nivoju kakovosti. Testiranje izdelanega produkta poteka v 3 fazah.

Pošljite povpraševanje